Moss fogat okosan!

Moss fogat okosan!

Egyedülálló program

Szolgáltatás ára: 45.000 Ft.

A Dunai Dentben szeretnénk megvalósítani egy olyan egyedülálló programot, – Moss fogat okosan! név alatt-, amelyet 6-14 év közötti gyermekek számára fejlesztettünk ki. A 3 alkalmas program, amelyre a gyermekek korukból adódóan szülői kísérettel érkeznek, 12 hónapot ölel fel, 4 havonta történő kontrollal, gyakorlással. Ezen alkalmakkor rendelőnkben orvosi és dentalhigiénikusi felügyelettel, játékos keretek között tanítjuk meg őket a helyes fogmosásra és szájápolásra. Ezen belül segítünk a helyes fogkefe kiválasztásában, megmutatjuk a fogselyem használatát, és a legfontosabb rész, hogy speciális plakkfestés segítségével ösztönözzük őket a hatékony fogmosási technika elsajátítására.

Amennyiben a gyermekek mind a 3 alkalmon megjelentek a szülőkkel, akkor megkapják a Moss fogat okosan! suli oklevelét.

A prevenciót nem lehet túl korán kezdeni

A Moss fogat okosan! program folytatásaként szeretnénk, ha rögzülne a gyerekekben (és szülőkben) a rendszeres, évenkénti díjmentes kontroll és utókövetés, amikor ellenőrizzük a gyermekek fogmosási és szájápolási technikáját, illetve fogazatuk állapotát.

Ha ennyivel tudunk segíteni a jövő generáció egészséges mosolyában, illetve az álomszakmák megvalósításában, akkor már megérte a fáradozásunk. Hiszen sem vadászpilóta, sem űrhajós, sem filmsztár nem lehetsz tökéletes fogazat nélkül :)

Jelentkezz most!

A programra kizárólag a www.dunaident.hu oldalon, a Moss fogat okosan fül alatt, a FOGLALJ HOZZÁNK IDŐPONTOT! gomb megnyomásával lehet.

A programra mindenképpen hozzák el a gyerekek (használatban lévő, nem új!) fogkeféjüket, fogkrémjüket, és ha van, egyéb szajápolási segédeszközeiket.

A három alkalmas programon való részvételt, ezzel az oklevéllel igazoljuk a gyerekeknek.

Töltsd ki Te is kérdőívünket!

Kérlek add meg email címedet!
Tudod-e hányszor kell naponta fogat mosni?

Tudod-e mennyivel étkezés után szabad csak fogat mosni?

Melyik étel az, amelyik a leginkább káros a fogaidra nézve?

Mit egyél, ha nem oldható meg étkezés után a fogmosás?

Tudod-e milyen gyakran kell a fogkefét cserélni?

Tudod-e mi az folyadék, amiből, ha sokat iszol, a fogadnak és magadnak is a legjobbat teszed?

Készen állsz a mosolyra?

Foglalj hozzánk időpontot!