Philips Zoom!

A Philips szakértői éveken át tökéletesítették a Zoom technológiát, hogy a lehető leglátványosabb fehérítést érhessük el a legbiztonságosabb módon.

Speciális eljárás a hófehér fogakért

A kezelés során speciális védelemmel látjuk el a fogínyt, mielőtt a Dentálhigiénikus felviszi az egyedülálló, hidrogén-peroxidos fehérítő zselét.

A hidrogén-peroxid, mint hatóanyag felbontja a fogak felületén és azok mélyebb rétegeiben az elszíneződést okozó molekulák kémiai kötéseit.

A Philips Zoom® WhiteSpeed Whitening fogfehérítő lámpa erős fénye pedig tovább gyorsítja a fehérítési folyamatot, és akár 40%-kal is javíthatja annak eredményét.

A Philips Zoom® a jobb eredményekért fénnyel aktivált technológiát alkalmaz.

Akár 5-7 árnyalattal fehérebb fogak

Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy LED-technológia akár 5-7 árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez 60 perc alatt, így 40%-kal hatékonyabb, mint a nem fénnyel aktivált rendszerek.

Kapcsolódó áraink

  • Philips Zoom, rendelői professzionális fogfehérítés - 160.000 Ft (az ár tartalmazza a 2 órás rendelői, professzionális fogfehérítést, a 2db fogfehérítő sínt, 2 tubus speciális Philips Zoom fogfehérítő gélt, amelyet a páciens a színfenntartás érdekében, 1 éven belül 2x, otthon is megismételhet)

Eszközeink

Philips Zoom WhiteSpeed Whitening

Philips Zoom WhiteSpeed Whitening