Digitális fogászat

Digitális fogászat

A digitális fogpótlás már nem a jövő, hanem a jelen!

A CEREC rendszerünkkel digitális képi lenyomatot veszünk a szájüregből, majd 90 perc alatt elkészül a kívánt fogpótlás, így csak azon kell gondolkoznod, hogy milyen kávét vagy teát fogyassz a várakozás közben.

Nézd meg a részletes leírást
CEREC_Family_Shot_07_AC20_Primemill_Speedfire_dyn_Dunkler_Screens_HGE

Húzd az egered a készülékekre, hogy megtekintsd a digitális fogpótlás lépéseit!

Easyshade® 5.0

Napjainkban, mint számos technológiai vívmány, ez a nélkülözhetetlen fázis is digitális eszközzel vált mérhetővé, rendelőnkben mostantól a német VITA Easyshade® 5.0 segíti munkánkat, mind a konzerváló fogászatban, mind a fogpótlásban és a fogfehérítésben.

A vizuális eredmény tekintetében hatalmas és professzionális előrelépés, a korábbi szubjektív színmeghatározást, rendelőnkben most már az objektív, digitális színmeghatározó műszerrel egészítjük ki.

A digitális mérés további előnye, hogy nem befolyásolja sem a nappali, vagy esti megvilágítás, sem a fogorvos szemének fáradtsága.

Digitális röntgen

A röntgendiagnosztika elengedhetetlen része a pontos fogászati kezelések megtervezésének. Amennyiben egy, vagy csak néhány fogról szeretnénk diagnózist felállítani, intraorális röntgenfelvételt készítünk. Az elkészült felvétel a digitális röntgenszenzoron keresztül lesz megjelenítve, ezáltal sokkal élesebb és pontosabb képet kapunk,mint a hagyományos filmre történő előhíváskor. 

 

Nagy előnye a digitális röntgenfelvételeknek, hogy a sugárterhelés jóval alacsonyabb, szinte elhanyagolható, szemben a hagyományos, kizárólag filmre dolgozó készülékekkel, emiatt kevésbé megterhelő az emberi szervezet számára.

Tri Auto ZX2 készülék

A Tri Auto ZX2 egy olyan speciális kèszülék, amely vezeték nélküli motoros endodonciai kezelésekhez alkalmazható. Gyökértágító és gyökérhossz-bemérő funkciója nagymértékben meggyorsítja a kezelések menetét.

A mechanikai gyökércsatorna-tágítás és a régi gyökértömések eltávolítása biztonságosan és hatékonyan kivitelezhető vele. A készülék LED kontroll paneljén a gyökércsatorna-tágítás alatt folyamatosan kontrollálhatjuk a fúró helyzetét.

A csatorna pontos hosszának a meghatározására is alkalmas. A Tri Auto ZX2 egy komplex készülèk a szép és panaszmentes gyökértömések elérésében.

Készen állsz a mosolyra?

Foglalj hozzánk időpontot!