Fájdalommentes

Praxisom során azt tapasztalom, hogy a páciensek számára az egyik legnagyobb félelemmel járó beavatkozás a gyökérkezelés. A gyulladt fogbél sokszor heves fájdalommal jár, amelyet szerencsés esetben foghúzás nélkül, magával a gyökérkezeléssel, fájdalommentesen orvosolni lehet.

Szakszerű ellátással, illetve precíz gyökértöméssel, a fog akár évtizedekig is használatban maradhat. Rendelőnkben a minél hatékonyabb és precízebb gyökérkezelések elvégzésénél a Tri Auto ZX2 készülék van a segítségünkre. Nagyobb biztonság és pontosság a gyökérkezelések alatt!

Tri Auto ZX2 készülék a biztonságos gyökérkezelésért

A Tri Auto ZX2 egy olyan speciális kèszülék, amely vezeték nélküli motoros endodonciai kezelésekhez alkalmazható. Gyökértágító és gyökérhossz-bemérő funkciója nagymértékben meggyorsítja a kezelések menetét.

A mechanikai gyökércsatorna-tágítás és a régi gyökértömések eltávolítása biztonságosan és hatékonyan kivitelezhető vele. A készülék LED kontroll paneljén a gyökércsatorna-tágítás alatt folyamatosan kontrollálhatjuk a fúró helyzetét.

A csatorna pontos hosszának a meghatározására is alkalmas. A Tri Auto ZX2 egy komplex készülèk a szép és panaszmentes gyökértömések elérésében.

Kapcsolódó áraink

  • gyökérkezelés – 70.000 Ft

(metszőfogak és kisőrlők, 1-5.fogak, az ár tartalmazza a fogideg/idegek eltávolítását, az összes csatorna tágítását, gyógyszeres átöblítését, gyógyszeres lezárását, és az ideiglenes tömést. Minimum 3 alkalom, de szükség esetén több alkalmat is tartalmaz, felár nélkül. Az ár a fog végleges fedőtömését nem tartalmazza.)

  • gyökérkezelés – 90.000 Ft

(nagyőrlők, 6-8.fogak, az ár tartalmazza az fogidegek eltávolítását, az összes csatorna tágítását, gyógyszeres átöblítését, gyógyszeres lezárását, és az ideiglenes tömést. Minimum 3 alkalom, de szükség esetén több alkalmat is tartalmaz, felár nélkül. Az ár a fog végleges fedőtömését nem tartalmazza.)

Eszközeink

Tri Auto ZX2

Tri Auto ZX2