Az esztétika az első

Pácienseink számára dobogós helyet foglal el az esztétikai szempont, ha a fogászati beavatkozások rangsorolásáról kérdezzük őket. A fogorvos számára pedig az egyik legnagyobb kihívás, hogy esztétikailag és funkcionálisan is legalább olyan szépet alkosson, ha nem még szebbet, mint maga a természet.

A fogszín helyes meghatározására korábban csak speciális, úgynevezett fogászatok számára készített fogszínkulcsra, illetve a kezelést végző fogorvos jó színérzékére volt szükség.

Digitális színmeghatározás a pontosság jegyében

Napjainkban, mint számos technológiai vívmány, ez a nélkülözhetetlen fázis is digitális eszközzel vált mérhetővé, rendelőnkben mostantól a német VITA Easyshade® 5.0 segíti munkánkat, mind a konzerváló fogászatban, mind a fogpótlásban és a fogfehérítésben.

A vizuális eredmény tekintetében hatalmas és professzionális előrelépés, a korábbi szubjektív színmeghatározást, rendelőnkben most már az objektív, digitális színmeghatározó műszerrel egészítjük ki. A digitális mérés további előnye, hogy nem befolyásolja sem a nappali, vagy esti megvilágítás, sem a fogorvos szemének fáradtsága.

Kapcsolódó áraink

  • digitális fogszínmeghatározás (benne van a fogpótlás árában) - 8.000 Ft

Eszközeink

VITA Easyshade 5.0

VITA Easyshade 5.0